CASABLANCA V DOBĚ CORONAVIROVÉ
PHOTO-2020-03-21-19-29-07 v2

CASABLANCA V DOBĚ CORONAVIROVÉ

Vážení zákazníci, uživatelé, čtenáři,

i naše společnost se samozřejmě v této nelehké době zapojuje do celorepublikového boje proti šíření koronaviru, alespoň v rámci možností, které máme.
Respektujeme všechna minulá i současná nařízení vlády, zejména ta týkající se nošení ochranných prostředků a roušek, minimalizace pohybu osob v prostorách firmy a datových sálech, či dodržování bezpečného odstupu těchto osob, a další: 

  • Zpřísnili a navýšili jsme hygienická opatření (horko-těžko jsme sehnali trochu dezinfekce, dezinfekčních mýdel a jednorázových roušek, ale přeci jen něco).
  • Minimalizujeme přístup zákazníků do datasálů a dalších prostor jen na nejnutnější případy, které nelze řešit vzdáleným přístupem.
  • A již od prvních dní velmi podporujeme práci našich zaměstnanců z domova.

Již z povahy našeho oboru, kdy většina poskytovaných služeb i případných technických zásahů je provozována on-line a lze je zajistit vzdáleně, máme pro práci z domova samozřejmě jednodušší výchozí podmínky, než jiné segmenty trhu.
Z tohoto samého důvodu proto i naše služby a produkty fungují naprosto bez omezení a jakéhokoli rizika.
Chod těchto služeb a kanceláře je zajištěn přítomností zaměstnanců ve zmenšeném počtu, většina z nás pak pracuje z domova.
Ti, kteří jsou přítomni jsou chráněni všemi dostupnými prostředky.
Stejně tak i všechna vaše data a servery jsou u nás v absolutním bezpečí.

P.S.: Jedna naše skvělá kolegyně ušila pro své kolegy nádherné roušky – viz fotografie pro potěchu oka i duše zde.

Zpět na hlavní stránku