Díky VPN získáte bezpečné připojení pro svou firmu
VPN_blog

Díky VPN získáte bezpečné připojení pro svou firmu

Vaše firemní data nemusí být na Internetu vždy v bezpečí. Přejděte proto na technologii, která z Internetu bezpečné místo vytvoří. Nechte si zřídit VPN, se kterou budete mít citlivé údaje pod kontrolou.

Co je to VPN?

Virtuální privátní síť (VPN) slouží primárně firmám. Důvodem, proč byste měli VPN-ku používat, je potřeba čím dál větší a rozsáhlejší komunikace, s níž ale přichází i bezpečnostní riziko. Využití VPN je tedy otázkou většího důrazu na bezpečnost. Proč byste riskovali a komunikovali na veřejné síti, když můžete mít svou vlastní? Díky zašifrované komunikaci máte jistotu, že firemní data neuniknou k nikomu zvenčí a zároveň získáte kontrolu nad aktivitami zaměstnanců. Na vnitrofiremní síť zároveň napojíte další služby, jakými jsou chat, Skype for business a mnoho dalších aplikací.

Jak VPN funguje?

Komunikace probíhá na soukromé firemní síti, kde se nejprve zprovozní VPN server a zajistí připojení k Internetu. VPN následně funguje jako určitá brána, která zprostředkuje připojení a zároveň zašifrování komunikace. I kdyby se někdo nežádoucí na vaši komunikaci napojil, nebude jí rozumět. To značně zvyšuje bezpečnost a eliminuje riziko úniku důvěrných informací. Zároveň s VPN získáte přehled nad aktivitami a komunikací vašich zaměstnanců. Díky tomu zredukujete únik citlivých dat. Určeným pracovníkům můžete povolit přístup pouze do zvolených sekcí a programů. Některé sítě jako např. Facebook můžete zablokovat úplně.

Postaráme se o vás

Rozsah, parametry a nastavení zabezpečení ušijeme na míru, podle vašich individuálních potřeb. Zároveň se službou VPN získáte i technickou podporu, která vám bude k dispozici 24 hodin denně. Samozřejmostí je také pravidelná údržba. Na trhu působíme již od roku 1996, využíváme vždy ty nejmodernější technologie a ke každému klientovi přistupujeme  individuálně. Sledujeme aktuální trendy v oblasti informačních a komunikačních technologií. S tímto zázemím jsme schopni pomoci i těm nejnáročnějším klientům.

Zpět na hlavní stránku