Neukládejte data na přenosná zařízení, pořiďte si cloud
data

Neukládejte data na přenosná zařízení, pořiďte si cloud

Neriskujte ukládání dat na přenosných zařízeních jako je CD nebo flash disk. Kromě toho, že je snadno někde zapomenete nebo necháte bez dozoru, hrozí i jejich mechanické poškození. Používejte proto cloudové úložiště!

Vsaďte na BIG BLUE ONE

Cloudové řešení BIG BLUE ONE funguje jako externí úložiště pro všechna vaše data. Ke cloudu se jednoduše přihlásíte odkudkoli a kdykoli. Stačí vám k tomu pouze kvalitní připojení k Internetu. A proč je to výhodné? Nemusíte totiž používat žádná přenosná zařízení, která s sebou nesou značná rizika. CD nebo flash disk vám snadno někdo odcizí, ale úplně stačí, když tato zařízení i jenom někam položíte a zapomenete na ně. Data jsou pak nenávratně pryč.

Buďte rychlí a efektivní

Přes cloud pohodlně sdílejte pracovní materiály s ostatními uživateli. Nezáleží na tom, jestli se jedná o kolegu na druhém konci světa nebo ve vedlejší kanceláři. Vy jste tím, kdo určuje přístup k dokumentům v cloudu. Opět vám tak odpadá předávání materiálů na externí paměťové jednotce, včetně leckdy složitého posílání příloh přes e-mailovou schránku. E-mail obvykle nezvládne přenést větší přílohu vůbec anebo to trvá příliš dlouho.

K souborům se dostanete vždy

Ke svým datům se dostanete přes mobilní aplikaci, webovou stránku nebo klasicky přes složky v počítači. Všechno se synchronizuje nezávisle na tom, jakou platformu aktuálně používáte. Nemusíte se bát, že vám někdo ukradne počítač nebo vám flash disk vypadne z kapsy. Ke cloudu máte přístup odkudkoli. Dokonce i soubory, které jste nějakým nedopatřením smazali, můžete opět obnovit, což v případě přenosných zařízeních není skutečně vůbec možné.

Spolehlivost a bezpečnost stojí na prvním místě

Cloud je umístěn v našem vlastním Datacentru, ve kterém dbáme na maximální bezpečnost. Instalován je zde komplexní protipožární systém včetně záložních zařízení a fyzické ostrahy centra. Vaše data jsou u nás v bezpečí. Jsme vám k dispozici 24 hodin denně prostřednictvím naší technické podpory.

Zpět na hlavní stránku