Pronajměte si cloud a ušetřete
pronajměte si cloud a ušetřete

Pronajměte si cloud a ušetřete

Je zcela zbytečné, abyste pro svoji firmu nakupovali extrémně drahé hardwarové vybavení a starali se o software a platné licence. Pronajměte si jednoduše cloud! Nemusíte se starat o provoz, zálohy ani bezpečnost. To vše a ještě více nechte na nás!

Co znamená pronajmout si cloud?

Cloud je datové úložiště, ve kterém budou nahraná vámi zvolená data. Celý systém si představte podobně, jako když si pronajímáte kancelář v administrativní budově. Sami se nemusíte starat vůbec o nic. Jen si pronajmete místo (různě velký prostor dle potřeb) a je to majitel budovy, kdo se stará o vaše pohodlí. Zajišťuje vám přístup, dbá na bezpečnost, řeší vaše potřeby a individuální požadavky. Celý provoz je pro vás mnohonásobně levnější, než kdybyste si koupili vlastní administrativní budovu a starali se o ni. A cloud funguje stejně.

Cloudové řešení ve vlastním datacentru

Některé firmy volí vlastní cloud a jeho správu. K tomu je ale zapotřebí nakoupit servery, vymezit a upravit pro ně prostory (včetně dostatečného napájení a chlazení), zabezpečit je a v neposlední řadě personálně rozšířit IT oddělení, které bude neustále k dispozici. Tím firmám neskutečně vzrůstají finanční náklady a nakonec stejně s největší pravděpodobností nebudou mít vyřešenu otázku bezpečnosti. Udržování serverů v chodu není jednoduchá ani levná záležitost. V Casablance vám zaručujeme maximální spolehlivost. Servery máme umístěny ve vlastním Datacentru. Jsme připraveni na možnost požáru i výpadek proudu, a kromě IT ochrany cloudových úložišť myslíme i na fyzickou ochranu Datacentra.

Profesionální a kvalitní technologie

Cloud představuje velmi efektivní nástroj pro práci s daty u firem všech typů. Zvládne pojmout obrovské množství dat a přenášet je vysokou rychlostí. Umí je přijímat, skladovat, zálohovat, pracovat s nimi v reálném čase, odesílat. Mezi jeho další plusy patří spolehlivost a především flexibilita. K úložišti se vy i vaši zaměstnanci přihlásíte odkudkoli a nemusíte být fyzicky přítomni v kanceláři. To zvyšuje mobilitu pracovníků a zefektivňuje jejich práci. Žádné aplikace nemusíte mít fyzicky uložené ve svém osobním počítači, ale ke všemu se pohodlně dostanete přes internet.

Nepřiklánějte se zbytečně ke složitým řešením a využijte jednoduše naše cloudové řešení BIG BLUE ONE se špičkovým hardwarem a softwarovou nadstavbou v technologicky a bezpečnostně kvalitním prostředí.

Zpět na hlavní stránku