Srdeční záležitosti Michala Pavlíčka
Michal Pavlíček

Srdeční záležitosti Michala Pavlíčka

Casablanca sponzorem filmového dokumentu

V režii Miloslava Doležala spatřil nedávno světlo světa filmový hudební dokument o fenomenálním českém kytaristovi a skladateli nejen rockové hudby s poetickým názvem Srdeční záležitosti Michala Pavlíčka a podtitulem Pět tuctů Čombeho. Film dokumentující posledních 5 let práce a života hudebníka Michala Pavlíčka vznikl k jeho 60. tým narozeninám a naše společnost je hrdá, že mohla být u jeho zrodu jako jeden ze sponzorů tohoto díla.

“Když jsem byl osloven, zda by se naše společnost nechtěla stát jedním ze sponzorů vznikajícího dokumentu o životě a díle hudebníka Michala Pavlíčka, neváhal jsem ani minutu. Hudba jako taková je naším (mám na mysli i své dva společníky) celoživotním koníčkem, přičemž hudba Michala Pavlíčka nás oslovila již v mládí na začátku jeho kariéry. Protože sami jsme se v určitém období našeho života hudbě aktivně věnovali, dokážeme ocenit šíři a záběr jeho práce a projektů, neuvěřitelnou virtuozitu a profesionalitu. Já i moji společníci jej považujeme za jednoho z našich nejlepších hudebníků. Jak je patrné, rocková hudba je i naší srdeční záležitostí, a proto jsme bez váhání spojili jméno naší firmy se Srdečními záležitostmi Michala Pavlíčka … ”, vysvětluje pozadí, které propojilo Casablancu s tímto filmem JUDr. Alois Veverka, spolumajitel a jednatel společnosti Casablanca INT.

Dokument odvysílala Česká Televize v únoru den před Michalovými „60.tinami“, filmové promítání pro zainteresované a tvůrce proběhne v polovině března, chystá se snad i vydání na DVD a Česká Televize bude dokument v budoucnu samozřejmě reprízovat.

Jste-li hudebními fanoušky stejně tak jako my, můžete se více dozvědět zde.

Zpět na hlavní stránku