Volejte chytře s VoIP
VoIP

Volejte chytře s VoIP

VoIP je zkratkou znamenající jednoduše volání přes internet (Voice over Internet Protocol). Ještě VoIP nepoužíváte? Měli byste začít. Rozhodně se vám to vyplatí.

Perfektní řešení pro firmy

VoIP je služba, která je výhodná pro jednotlivce i celé firmy. Každý zákazník obdrží unikátní telefonní číslo a může volat z pevné linky, počítače, notebooku, tabletu nebo chytrého telefonu.  Volání prostřednictvím internetu značně sníží náklady velkým, středním i malým firmám. Uživatelsky je tato služba velice jednoduchá a měsíčně díky ní ušetříte.

Nejvíce pocítíte výhodnost levného volání přes VoIP při hovorech do zahraničí. Kvalita zvuku je perfektní, a přesto jsou náklady na volání nižší než u klasických telefonních hovorů.

Stačí mít jen dobré připojení. Mezinárodní telekonference nebo hovory s kolegou z pobočky vzdálené přes půl světa vás vyjdou na minimum. Pokud je příjemce navíc přímo u počítače, hovor bude zcela zdarma.

Služby navíc, které oceníte

VoIP systémy umí samozřejmě kromě hlasu přenášet i video nebo obrázky, takže během hovoru odešlete i libovolnou přílohu. Jelikož VoIP není na rozdíl od klasické linky spojený dráty, je úplně jedno, jestli voláte vedle do kanceláře nebo na druhý kontinent. Ve firmě navíc oceníte i širší nabídku, která se k této službě váže. Stejné telefonní číslo si navolíte pro českou i zahraniční pobočku, pohodlně si nahrajete hovory nebo se propojíte s informačním systémem či CRM. Současně získáte přehled o identifikaci volajícího, hovor snadno přesměrujete nebo podržíte. Ve službě funguje hlasová schránka i elektronický fax. Nad službou navíc získáte absolutní dohled a k dispozici vám bude nepřetržitá technická podpora.

Spolehlivý a kvalitní hovor

Ve svých počátcích se VoIP potýkal s řadou problémů, které souvisely s nestabilním internetovým připojením. To už je ale minulost. S  rozvojem vysokorychlostního internetu se VoIP stal naprosto spolehlivou službou stejně jako klasická telefonní síť. Běžný uživatel nerozezná hovor probíhající přes klasickou telefonní linku od toho přes internet.

Pokud přemýšlíte, jak snížit náklady na volání a zároveň chcete zachovat kvalitu zvuku, pořiďte si VoIP!

Zpět na hlavní stránku