Co byste jako podnikatelé měli vědět o VoIP
voip-2

Co byste jako podnikatelé měli vědět o VoIP

Řídíte svoji vlastní firmu? Pak vám určitě mnohokrát přišlo na mysl, že telefonováním trávíte obrovské kvantum času. Ke každému podnikání však jednoduše časté volání patří, bez toho se zpravidla neobejdete. Abyste v tomto ohledu snížili svoje měsíční náklady na minimum, zkuste VoIP

Voláním přes Internet ušetříte

VoIP dnes představuje zcela běžné a velmi výhodné řešení pro podnikatele a společnosti. K životu podnikatelů patří především časté telefonování. Když si spočítáte, jaké měsíční náklady vydáte jen za tyto faktury, musí se vám orosit čelo. Operátoři sice nabízejí různé tarify šité na míru podnikatelům, přesto však nejvýhodnějším řešením je volání přes Internet, tedy VoIP (Voice over Internet Protocol).

Kvalitní hovor a něco navíc

Volání přes Internet se vyhouplo za několik posledních let na špičkovou úroveň, takže volající na druhé straně nepozná žádný rozdíl oproti volání z běžného mobilního telefonu či pevné sítě. Kvalita hovoru se zcela vyrovná běžnému volání přes síť operátora. Pro telefonování nemusíte používat pouze pevnou linku, ale stačí vám jakékoli zařízení s přístupem k internetu. Snadno si proto zavoláte přes chytrý telefon, notebook nebo tablet. Kromě snížení nákladů na měsíční bázi zjistíte také, že volání přes Internet je mnohem pohodlnější. Souběžně s hovorem totiž můžete používat na zařízení jiné aplikace a přeposílat video nebo obrázky.

Volejte neomezeně dlouho

V případě zahraničních hovorů se vám u klasických hovorů přes operátora výdaje navíc zvyšují. S voláním přes Internet se vám však uleví. Už nebudete muset hlídat každou minutu, za kterou vám operátoři účtují peníze navíc. Dostanete neomezené volání do ČR i do zahraničí za jednotnou měsíční taxu. Ostatní se k vám bez problémů dovolají na pevnou linku nebo mobilní zařízení.
Umožňuje také vaše firma zaměstnancům home office? Pak ještě více oceníte výhody VoIP. Budete neustále na příjmu a za méně peněz.

Jak vám pomůžeme snížit náklady na volání?

  • Vyslechneme si, co vše potřebujete a nabídneme vám řešení na míru.
  • Nabídneme vám výhodné ceny za volání.
  • Obdržíte komplexní hlasovou službu na míru.
  • Nepřetržitě vám budeme k dispozici s technickou podporou.

Neváhejte a požádejte o nezávaznou schůzku již nyní.

Zpět na hlavní stránku